Всё в парядке!

Csak ugat a paraszt amikor a száján kiesik a szó hogy nyugat, nyugodjál meg a keletben olyan lehetőségek vannak beszarsz. Nem adja a kultúrsokkot mint gondolnád, de az érzés megfizethetetlen. Egészség legyen többit megvesszük. Amugymeg krízis mindennap. Moszkva-Budapest-Almati ( hamarosan )

Friss topikok

  • agresszív harcimalac: ez kurva jó:) jobban le van írva,mint ahogy átéltem az egészet:) (2009.03.18. 19:03) Welcome part1
  • agresszív harcimalac: ki hiányolta,ha nem is írt senki?:) de mi az az arbat? na addig is megyek cigányozni más blogokra (2009.02.28. 19:38) Arbat
  • manaus: nem ezt találtam, valami fotosop, a zene meg Hétköznapi Csalódások (2009.02.20. 15:25) At The Black Gates Of Mordor
  • agresszív harcimalac: naa, ismét egy rusnyaság:D másnapos vagyok nem értem a dolgokat a többit majd inkább holnap. no csá (2009.02.17. 21:18) Török
  • hubtam: Tetszik ez a RA3-as kép :) (2009.02.17. 20:38) Egykis utcai látkép

Lokál nők

manaus 2009.02.13. 18:58

Többen felhívták a figyelmemet, hogy ma vagyok kint 2 hete és csak szórványosan írtam a helyi nőkről. Ainger Szilárd is mondja szórványosan zápor-zivatar várható, de van olyan nap amikor elhangzik, hogy az egész országban csapadék várható. Na ez ilyen post lesz. Nem spórolok ki semmit. Najó nem tépem a pofámat, mert tudom, hogy Misi a barna szocreál foteljából epekedve várja a postot.

Vágjunk bele. Előszöris ki kell kötni azt a nyilvánvaló tényt, hogy mivel a Puskin Intézet külföldiek számára lett alapítva, ezért 90% ban nem orosz nők vannak. De 4 éve az Intézet megnyitotta a kapuit az orosz anyanyelvűeknek. Fóiskolai szinten folyik itt az okítás. Áttekintésként, itt a tanulók 80%a csaj, a menzán hímneműt alig látni, akik meg vannak azok egy kupacban ülnek és törzsi nyelveken vitatják meg, hogy melyik nőnemű alkalmas arra, hogy a törzsnek fiútgyermeket nemzen. Az órákon is többségben vannak, nálam példának okáért 6/11 a javukra. Devron ennyit mondott a szitura: " I feel myself like in heaven...!" Na én még ott nem voltam, de ő biztos tudja. Feltámadt egy autóbalaeset után, kitudja, nem is érdekel. És akkor most bontsuk le országokra a témát, saját megfigyelések és tanulmányok képezik alapját e írásnak.

Ázsia: ők viszik a pálmát, de csak létszámfölényben. Mélynövésűek, és még mindig nem tudom megkülönböztetni őket egymástól. Ide értendő Korea, Kína, Japán, Thaiföld. Bár megbízható infók közzétették, hogy a thai csajok közt van olyan aki születése pillanatában fiu volt, de csak benfentesek tudják kiaz. Gondolom tapasztalat, kihagyom kösz. Bár biztos van aki szereti a hatalmas, szívrohamot okozó meglepetéseket. Én jobban szeretem ha 90% ban sejtem a dolgokat és 50%ban tudom. Ennyit ázsiáról. A nagyátlag nem az a Kill Bill ben feltűnő dekoratív magas egyed, nem is tudom ki a jó ázsiai nő. A Japáncsajok blogon megtaláljátok, na itt ilyen nincs.

Közel kelet: afgánok, törökök, izraeliek, örmények, jordánok, egyiptomiak. Az afgánok fejkendő, földig érő ruha, de legalább köszönnek. A törökökön és afgánokon kívül felsorolt nemzetek leányaiból 1-2 van itt szabadlábon. Az örmény lány egy jó 9 es + derékig érő fekete haja van. Naigen abban a csoportban van még 2-3 török leányzó, ők hát mitmondjak, feltűnő jelenségek, eléggé, szolidan kurvajól néznek ki még reggel 9 kor az első csernobil erejű kávé előtt is. Ha lesznek nevek és képek rögtön felkerülnek.

Nyugat Ázsia & Afrika: indiaiak, afrikaiak, új-zélandiak. egzotikum, nagy szépség még nem fedte fel magát itt a kollégiumban. Várjuk jelentkezését. Kis törzsi közösségek biztos vannak de én nagyon keveset láttam ezekből az országokból.

Dél-Amerika & USA: Elenyésző, az sem említésre méltó, összesen 2 férjes asszon és egy nagydarab kolumbiai.

Európa: na itta aztán van minden, ennek a végén írok mégis az oroszokról. Kezdjük mondjuk a franciákkal. Felemás képet mutat az állomány. Van szép is van csúnya is, de a mérleg inkább a csúnya oldalra billen, törékeny az egyensúly. Németek, hát németek, van egy német csaj a magyarokkal egyszobában, neki csak egy hajmosás kéne azt oké lenne. De csak ővele találkoztam Germániából. Svájc semleges csakúgymint politikailag. Nem tud labdába rúgni. Horvátországból vannak egy páran, sokra vihetik de a döntőt nem nyerhetik meg, csakúgy mint az elmúl foci EB/VB ken, de feltörekvő ország. Hozzá kell tennem Törökország ha nem is jutott az EBn a döntőbe itt körökkel veri Németországot. Olaszország nem tudom versenyben van e, mivel semilyen nőnemű képviselőjét nem véltem felfedezni, se a pályán se a lelátókon. A csehek sörben és hokiban jók, szerintem ez mindent elmond. Több országot hirtelen nem tudok. Ja igen magyarok, erre nem térek ki mert tudják a blog címet és nemszeretnék hisztit meg picsogást, nemkellaz nekem hétvégére?!

Orosz jányok, mitismondjak, azt nem mondanám azt, hogy mindenki hajjdenagyon jónő. De akad szép számmal. Ha abból indulunk ki, hogy a tanítónéni elég jó nő, a segédje is, és aki a diákot intézte az is akkor még egyet hozzá kell adni, mondjuk a külsős fősulis brigádot akkor mondhatom, hogy erős a mezőny sok versenyszámban. Bár némelyiken olyan vakolat van, mint a panelokon a nikecell megbolondítva egy kis trilakkal. De itt is vannak árnyoldalak. Meglepődve tapasztaltam az aranyfog kelendőségét a nők körében is. Némelyik 50 Centet gyalázza aranyfogsorával. De ezek csak a kivételek. Katyja, Olga, Nadja szemrevalók, és tanítónénik. Na így hirtelen ennyi. Oroszok, törökök, franciák és örmények az elődöntőben. Most ennyire futotta. Majd lesz egy folytatása mielőtt haza megyek mert a 150 lengyel még nem érkezett meg.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://navigator.blog.hu/api/trackback/id/tr16941500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agresszív harcimalac 2009.02.13. 19:10:26

hmmm
ez az alsó jány nem is olyan rossz.
akartam neked linkelni a japánpicsás blogot, de látom megelőztél.
a kolumbiai az mivel foglalkozhat vajon....

manaus · http://navigator.blog.hu 2009.02.13. 19:19:36

gondolom kokain, oroszország nagy piac
süti beállítások módosítása
Sebestyén Gergely profilja
Sebestyén Gergely Facebook profilja
Create Your Badge