Всё в парядке!

Csak ugat a paraszt amikor a száján kiesik a szó hogy nyugat, nyugodjál meg a keletben olyan lehetőségek vannak beszarsz. Nem adja a kultúrsokkot mint gondolnád, de az érzés megfizethetetlen. Egészség legyen többit megvesszük. Amugymeg krízis mindennap. Moszkva-Budapest-Almati ( hamarosan )

Friss topikok

  • agresszív harcimalac: ez kurva jó:) jobban le van írva,mint ahogy átéltem az egészet:) (2009.03.18. 19:03) Welcome part1
  • agresszív harcimalac: ki hiányolta,ha nem is írt senki?:) de mi az az arbat? na addig is megyek cigányozni más blogokra (2009.02.28. 19:38) Arbat
  • manaus: nem ezt találtam, valami fotosop, a zene meg Hétköznapi Csalódások (2009.02.20. 15:25) At The Black Gates Of Mordor
  • agresszív harcimalac: naa, ismét egy rusnyaság:D másnapos vagyok nem értem a dolgokat a többit majd inkább holnap. no csá (2009.02.17. 21:18) Török
  • hubtam: Tetszik ez a RA3-as kép :) (2009.02.17. 20:38) Egykis utcai látkép

Klinszkoje-je-je-je

manaus 2009.03.11. 18:06

Nah itt Öregapátok jelentkezik ismét a világ egyik eddig el nem ismert centrumából. Eddig nem sokat írtam a szeszekről, de ugye jó munkához idő kell. Bocsánatotokat kérem ezügyben. Kezdjük ott, hogy sör. Egyre népszerűbb itt kint, van saját sörük, de az nem tesz ki olyan tetemes mennyiséget mint az import sörök tárháza. Importból van minden szar, a japán fostól elkezdve a cseh sörökig minden. Ezek meglehtősen drágák, de érthető, import. Aztán vannak a saját söreik amik annyira nem rosszak, Baltika az olyan Arany Ászok kategória, árban is meg mindenben, de nem az Ászok jobb. Azt ott a Klinszkoje az a legolcsóbb 1x rubel, de meglepően jó. Árban egy kategória a Kőbányaival de jobb annál.

Tömények. Vodka mimás, annyi féle fajta van mint égen a csillag. Ittis megvan az alsókategória aminek egyik legjobb képviselője a Parlament. Rendes iható vodka, másnap nincs fejfájás mint a Royal-tól. Aztán vannak a közép meg felsőkategóriák, amik otthon is ismertek, Russzkij Standard, Moszkovszkaja, ...etc. Itt drága, otthon sem olcsó. De minden más vodkán kívüli égetett szesz ára a csillagos eget veri, tehát azt ki sem próbáltuk meg amugyis minek. A vodka őshazájában ciki lenne Jagerezni vagy netán feleskevertet tolni az arcba.

Borkultúra nincs, semilyen. Van bor, de 80% ban import fosok. Főleg olasz, spanyol dobozos rémek, de kannásnak is nevezhetjük ha az jobb. Láttunk magyar bort is Tokaji, elég erősen ukrán átcímkézett szaga volt. Állítólag a Krími borok és konyakok nagyon jók de azokra is rámegy egy havi fizetés körlülbelül.

Nagyon menők még kint a dobozos kevertek, gondolok itt a wiszkikóla-gintonik-vodkanarancs kombókra. 0.33 as vagy 0.5 ös fémbobozban van, tűrhetőek. Elájulni nem kell tőle. Vannak helyi speckók mint a Trophy ez valami édeskés alkoholos fos, női pia. Meg a Fekete Orosz Kávé, fél litykó rummal, koffeinnel, széthajt, csakúgymint a Jaguar, az is fél liter alkoholos valami és 2 napig nem alszol tőle.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://navigator.blog.hu/api/trackback/id/tr59996322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
Sebestyén Gergely profilja
Sebestyén Gergely Facebook profilja
Create Your Badge