Всё в парядке!

Csak ugat a paraszt amikor a száján kiesik a szó hogy nyugat, nyugodjál meg a keletben olyan lehetőségek vannak beszarsz. Nem adja a kultúrsokkot mint gondolnád, de az érzés megfizethetetlen. Egészség legyen többit megvesszük. Amugymeg krízis mindennap. Moszkva-Budapest-Almati ( hamarosan )

Friss topikok

  • agresszív harcimalac: ez kurva jó:) jobban le van írva,mint ahogy átéltem az egészet:) (2009.03.18. 19:03) Welcome part1
  • agresszív harcimalac: ki hiányolta,ha nem is írt senki?:) de mi az az arbat? na addig is megyek cigányozni más blogokra (2009.02.28. 19:38) Arbat
  • manaus: nem ezt találtam, valami fotosop, a zene meg Hétköznapi Csalódások (2009.02.20. 15:25) At The Black Gates Of Mordor
  • agresszív harcimalac: naa, ismét egy rusnyaság:D másnapos vagyok nem értem a dolgokat a többit majd inkább holnap. no csá (2009.02.17. 21:18) Török
  • hubtam: Tetszik ez a RA3-as kép :) (2009.02.17. 20:38) Egykis utcai látkép

3 napot egybe

manaus 2009.02.01. 18:44

Koliban 2009.01.30 Péntek 18:30

Na megérkeztem a kibaszott nagy Moszkvába. Vám nem volt, davaj davaj azt kihajtottak minket a prérire a repülőtéren. Jött értem valami mongol arc egy ladával, aki elvitt az Intézetbe. Rendes volt meg minden, de ezek szarnak itt a kreszre. Az úton olyan, hogy vonal nincs. Ahol van hely, mennek azt csókolom. 318. számú szobában vagyok jelenleg, szemben kínaiak, velem meg egy német arc. Inkább török és cigány keveréke de ő aztmondja magáról, hogy német. Hétfőig semmit nem lehet csinálni, ezt a postot sem tudom, hogy mikor fogom felrakni. Vagy lesz net vagynem. Ha kinnvan akkor van net.:D Megadták valami magyar csajok meg srácok nevét a portán azt majd mingyá jön az egyik felvilágosítani, hogy mi a kurva isten is van most jelenleg, mert basznak angolul beszélni. Portásnéni teljesen meg volt sértődve, hogy nem tudom a parasztakcentust perfektül oroszban. Mondom szerinted miért jöttem volna ide ha tudnék oroszul??? Amugymeg szakad a hó, fúj a szél, tombolnak a mínuszok. Jólenne ma enni valamit, de mivel nem tudok már este kest váltani, várni kell reggelig, ez szopás. Legjobb hogy csak kulccsal lehet ajtót nyitni zárni, mivel ha nem fordítom rá kinyílik. Holnap kulcsmásolás is lesz asszem. Sőt tuti, mivel mikor elmegy ez a kölök nekem itt kell maradni, mivel 1 kulcs van. Képek lesznek. Majd.

Update 19:05

Csórikám kihányta a belét mert ma repült, ez igen fiam. Na sebaj legalább a Wc nem visszafröccsenős. Tehát nincs Feedback ha szartam. Ez mondhatni harosij. Keresem keresem a szobában a netcsatlakozást, de eddig találtam egy blankolatlan 220 as kábelt az ágy alatt, meg valami agyon szigetelőszalagozott telefonkábelnek kinézőt. Hoppá lehet itt jön a kapcsolat a külvilággal!

 

Omenyij Valuti 2009.01.31 Szombat 18:30

Dobrij Vécser, kiderítettem ki lakik velem, egy német-török forma, Tarik néven fut. Rendes gyerek, mint kiderült, eljött ma velem kulcsot másolni. De előtte reggel elmentem pénzért. Meglepően jól váltották a dollárt. Másik feltűnő észrevétel, hogy itt aztán külföldinek érzem magam. Londonban, Párizsban, Brüsszelben semmi. Itt rádnéznek azt tudják, hogy valami más országban tanyázol, lehet a sál sapka, sínadrág farmer alá, kesztyű miatt? Ma -12 fok volt napközben, holnapra -17 et mond. Éjszakákról ne beszéljünk -20 alatt. De a csajok ugyanúgy harisnya miniszoknya. Szóval van mit lesni az utcán meg a városban a látnivalókon kívül is!;)

Nyelvórák hétfőtől lesznek, hétfő reggel megyek Ludmilla Vaszilijevnához a 27x-be azt lesz egy elbeszélgetés és az alapján osztanak be a csoportomba és ott kell mindent kipengetni.

Szemben van a merci szalon. Мерседс-Бенц elég furán fest de zsír.

Fontosak ugye az árak. Olyasmi árakkal operálnak az orosz kollegák, mint az otthoniak. Vettem Megvesajtot ami itt President néven fut az volt 48 rubel ~300 HUF. Kenyér fél kiló 26.85 annyimint ~170-180 HUF. Napi kaja kb 500 rubel ha АШАН-ban veszem. Gyenge felismerőképességűeknek ez az ÓSÁN aka madarasteszkó.

Net nemtudom mikor lesz, amint lesz jelentkezem. Meg kell keresnem a 10.en egy egyipromi formát, aki itt minden Goa’Ud-ok és hálózatok istene. Na majd Ő ad. 500 rubel a 2 gigás net, mmint 2 giga adatforgalom havonta, 1000 az 5 gigás. Még vacilálok melyik legyen, mert erre még jön a bekötési díj meg a kábel, mert a Vengerszkij UTP nemjó, méris lenne, nem tudom mit gondoltam. Szopjon lovat egész egszerűen.

Ui: KÜLDJETEK EGY ÁGYAT POSTÁN. Rettenet: van egy vaskeret zártszelvényből átfúrogatva, azt a köztes hely ki van töltve néhol rugóval, néhol meg 4 es dróttal. Rá a matrac. Eredmény első éjjel után elég komoly hátfájás volt. De csakmegszokom. Ha nem akkor majd szerzek deszkákat, vagy járókerettel megyek haza.

-14 árnyékban 2009.02.01 19:18

Csókolom megint jelentkezem. Félszemmel elolvastam a blog kommenteket. Lesz net hamarosan jön az egyiptomi arc és beköti. Azt akkor majd a posztok egyben kerülnek fel utána meg már simán. Képek nem lesznek mert annyi pénz nincs a világon. Vettem egy netcsomagot, ami 2 giga 500 rubelért 1 hónapra. Kihúzom vele max nem youtubeozok meg nem töltök le. Itt kint brutálisan drága a net. Nem láttam/hallottam még olyat, hogy valakinek korlátlan nete lenne. Az egyiptomi arc kissé hasonlít Ba’al rendszerúrra, aki nézte a csillagkaput annak ismerős lehet. Ő adja itt a netet.

Pár szó a címnek megfelelően. Gondoltam ma, hogy elmegyek enni. Sízokni, sígatya, farmer, kesztyű, sál, sapka, nagykabát, hosszujjú póló, pulcsi. Kurva hideg van. A magyar csaj azt mondja még nem volt ilyen hideg mióta kint van. A meleg metró aluljáróban volt olyan -3 fok.  Napközben -13-14 fok körül mozgott. Nekem eléggé hideg.

Vannak dolgok amik mellett nem lehet szó nélül elmenni. Kenyér: ilyen szar kenyeret még életemben nem ettem, mint amit itt lehet kenyér címszó alatt venni. Olyan mint otthon a fonott kalács. A originalt orosz cigit nem merem kipróbálni, a Szabi-féle kínai rettenet után. USSR néven fut 5 rubelért 35 azaz harmincöt forint. Szűrő nincs, de garantált a szálanként -1 év ránézésre. Látszik, hogy hó eleje van megjötta fizu, laza 40 percet álltam sorba egy kenyérrel, virslivel és 2 csomag Пельмении Сам Самыч Маленкие – el. Ez olyan mint otthon a ravioli ilyen nilon csomagban, csak orosz módra. Megyek is lassan megfőzni, csak a szint teli van koreaiakkal, kínaiakkal, meg minden ilyen elcseszett szemű népekkel, és ezek most halat főznek. Rettenet büdös, a hányinger kerülget.

Holnap megyek a 279be elbeszélgetésre, aztán kiderül melyik csoportban leszek. Állítólag jönnek magyarok 9.én, remélem mert egyedül nem nagyon merek kimenni a városba. Egy rossz metróátszállás azt csókolom Moszkva másik felében találom magam. Mondjuk akit érdekel a Biljajeva metrónál vagyok az itt van egy köpésre (20 perc gyalog). Két metró megálló itt annyi mint otthon  a Déli-Pályaudvar – Deák Ferenc tér. Ilyen időben meg gyalogolja le az akinek két anyja van.

Otthonra: rubelt elég jól adják, 6.4-6.5 Ft szal ez kompenzálja azt, hogy nincs OTP automata és akkor ugye drágább kivenni, de kártyával itt csak néhány helyen lehet fizetni. Még Auchanban sem. Apu te anno azt mondtad ki kell cserélni az ablakokat mert jön be a szigetelés hiányában a hideg. ITT a kisujjam kifér amikor rá van zárva. Ráment egy csomag szigetelőszalag meg wc papír mire elviselhető lett és nem érzem ha kint fúj a szél csukott ablakon keresztül!:)

Ja és a vodka. Meglestem a boltban. Namármost képzeljünk el egy teszkós polcot amin a szeszek vannak. ugye ott a 2 sor egymással szemben egyiken sörök másikon tömények. Itt ugyanez, de mindkét felén vodka. Semmi más. 120 rubel volt a legolcsóbb és láttam olyan 3500 rubel körülit. Paff minden ízben színben formában. Na mára ennyi. Soklesz úgyis egyszerre olvasni, mire felteszem mindet egyben.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://navigator.blog.hu/api/trackback/id/tr46916593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agresszív harcimalac 2009.02.01. 18:55:21

na végre már.:)
most már tudom,hogy soha,de soha nem lépem át az országhatárt keleti irányba

manaus · http://navigator.blog.hu 2009.02.01. 18:58:34

Jah vagyok lejött Ba'al és bekötötte a netet.
süti beállítások módosítása
Sebestyén Gergely profilja
Sebestyén Gergely Facebook profilja
Create Your Badge