Всё в парядке!

Csak ugat a paraszt amikor a száján kiesik a szó hogy nyugat, nyugodjál meg a keletben olyan lehetőségek vannak beszarsz. Nem adja a kultúrsokkot mint gondolnád, de az érzés megfizethetetlen. Egészség legyen többit megvesszük. Amugymeg krízis mindennap. Moszkva-Budapest-Almati ( hamarosan )

Friss topikok

  • agresszív harcimalac: ez kurva jó:) jobban le van írva,mint ahogy átéltem az egészet:) (2009.03.18. 19:03) Welcome part1
  • agresszív harcimalac: ki hiányolta,ha nem is írt senki?:) de mi az az arbat? na addig is megyek cigányozni más blogokra (2009.02.28. 19:38) Arbat
  • manaus: nem ezt találtam, valami fotosop, a zene meg Hétköznapi Csalódások (2009.02.20. 15:25) At The Black Gates Of Mordor
  • agresszív harcimalac: naa, ismét egy rusnyaság:D másnapos vagyok nem értem a dolgokat a többit majd inkább holnap. no csá (2009.02.17. 21:18) Török
  • hubtam: Tetszik ez a RA3-as kép :) (2009.02.17. 20:38) Egykis utcai látkép

Részvét

manaus 2009.02.09. 12:55

Részvétem a brutálisan meggyilkolt kézilabdázó felé, többieknek jobbulást. Leszögezném, kurvára függetlenül bármilyen politikai állástól, kezd elfajulni otthon minden. Mielőtt kijöttem, vajon miért voltak azok a kijelentések, amik voltak? Miért mászkál szabadon Fehérváron az a két rohadék aki 15 évesen késelt? Mindenki aki kicsit ismert a városban tudja kiről van szó. Pásztor Albert mellett kiállt mindenki, igaza volt. ( A kuruc.info mondjuk mehet a picsába, mert ilyen kérdésekről olyan stílusban képesek írni mint egy 2 általános iskolát végzett. )

És akkor személyes vélemény, kicsit visszamenőleg. Fehérváron régebben volt ugye a Piac tér, jelenleg is áll. Na ez volt az az ominózus környék, ahol iskolásként nem, nagyon szerettem végigmenni, sőt néha rettegtem. Gyümölcs utca, itt ugyanez volt a szitu. Megtörtént jópárszor, hogy van e nálad telefon, add ide a pénzed, mi a faszt bámulsz szitu. Senki nem szeretett arra járni. Sőt még most is az van az emberben, hogy azt a környéket kerülje este, mert hiába van felújítva, csak az alkalmat lesik, hogy belédkössenek. Két kezemen nem tudom megszámolni, hány olyan embert ismerek, akiket lehúztak, netán megvertek. Pesten is megvannak a gócpontok, ahol értelmes ember nem megy végig napnyugta után egyedül. Inkább megkerüli a várost és 1 órával később ér haza.

Minden meg van engedve, amíg a pótlékokból és segélyekből többet össze lehet szedni mint az aktuális minimálbérből addig változatlan lesz minden. És itt jön mingyárt a felháborodás. "De az előítéletek miatt nem kapnap munkát." Előítélet meg miből van? Az előzményekből. És 85% megadja az okot az előítéletekre. Amikor önkormányzati lakást és egyebet kapnak, az egy év múlva úgy néz ki mintha szőnyegbombázás érte volna azt.

Másikoldalról Magyar Gárda, meg a többi szélsős szerencsétlen is elmehet a vér eres faszba. Mást nem tudok írni rájuk. Végigolvasva a honlapjukon kiírtakat, ezek akarnak rendet tenni? Még saját maguk között sem tudnak. A kritériumaik meg viccesek, eléggé. Szóval Ők játszanak csak felvonulásosat de ne akarjanak engem megvédeni, meg beleavatkozni a hivatalos védelmi szervek ügyeibe. Faszkorbács nekik.

Ez egy rendkívüli post volt, félelmetes az a szitu ami otthon van. Március 15.én megyek haza, pont a nemzeti ünnepre, ami ezekután megint utcai zavargásokba fajul. Normális ember már ki sem megy egy megemlékezésre. A cigányokról meg annyit, hogy 2 hét múlva sehol nem lesznek a hírekben, ez a szomorú. Felkapta a média, de körülbelül hetente lehetne egy ilyen hír. Elkapni kitudja mikor fogják őket, a jelenlegi gyanusítottakat. Ugye még emlékszik valaki a megerőszakolt kislányra? Na hopp beugrott? Senki nem beszél már róla. Ennyit erről. Arkan gondolom kisség idegsokkot kapott. Meg is értem az apát. Függetlenül attól, hogy miket követett el, azt nem a fia tette. És felháborodása megalapozott. Tudja, hogy mi megy itthon szerintem igazságszolgáltatás néven. Egyeztetnek, ez most a divatos szó.  A mostani rendőrök a kapott pénzért meg nem kockáztatják az életüket, hogy rendet tegyenek, nem éri meg egyszerűen.Az ember mégis csak élni akar nem? Nettó 100 alatt havonta ki az a barom aki közbelép egy késeléses, lövöldözéses buliba?

Bocs az ilyen hangvételű postért, de kikívánkkozott. Remélem valamikor belátják otthon, hogy a törvényeket egyenlően kéne alkalmazni, egy átfogó nem csak az etnikumokra kiterjedő szociális reformmal egyetemben. Kőkemény integráció. Kész pont. Go ASAN. Este ruszkis post!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://navigator.blog.hu/api/trackback/id/tr70932207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agresszív harcimalac 2009.02.09. 15:36:58

nos igen,érdekes irányba haladunk,nagyon. ma minden erről szól,szerencsére a jogvédők most mély kussban vannak a fórumokon,sztem érzik,hogy a dögevők kurvára túlmentek egy határon

agresszív harcimalac 2009.02.09. 15:37:57

és ha arról van,szó én szívesen segítek gödröt ásni ahova sok cigányka belefér
süti beállítások módosítása
Sebestyén Gergely profilja
Sebestyén Gergely Facebook profilja
Create Your Badge