Всё в парядке!

Csak ugat a paraszt amikor a száján kiesik a szó hogy nyugat, nyugodjál meg a keletben olyan lehetőségek vannak beszarsz. Nem adja a kultúrsokkot mint gondolnád, de az érzés megfizethetetlen. Egészség legyen többit megvesszük. Amugymeg krízis mindennap. Moszkva-Budapest-Almati ( hamarosan )

Friss topikok

  • agresszív harcimalac: ez kurva jó:) jobban le van írva,mint ahogy átéltem az egészet:) (2009.03.18. 19:03) Welcome part1
  • agresszív harcimalac: ki hiányolta,ha nem is írt senki?:) de mi az az arbat? na addig is megyek cigányozni más blogokra (2009.02.28. 19:38) Arbat
  • manaus: nem ezt találtam, valami fotosop, a zene meg Hétköznapi Csalódások (2009.02.20. 15:25) At The Black Gates Of Mordor
  • agresszív harcimalac: naa, ismét egy rusnyaság:D másnapos vagyok nem értem a dolgokat a többit majd inkább holnap. no csá (2009.02.17. 21:18) Török
  • hubtam: Tetszik ez a RA3-as kép :) (2009.02.17. 20:38) Egykis utcai látkép

At The Black Gates Of Mordor

manaus 2009.02.19. 22:12

Gondoltam ideje összekaparni egy postra valót. Ám legyen mielőtt lemegyek benyomni egy sört. Írtunk ma valami teszt szerűséget, szerintem az 51% meglesz. Hopp az itt mind1, csak az emberbe ivódott ez a bűvös szám tisztelt B. tanárnővel folytatott tortúra után. Szopjon lovat az is. Még minig nem fogom fel azt, hogy a csíkoknak miért nézik el azt, hogy egy szót nem tudnak kimondani érthetően. Minket lebasznak. Na mondjuk lehet minket többnek néznek? Remélem.

Volt egy kirándulás így kolletíve a Matrjoska múzeumba. Olyan volt mint a népmese szájról szájra terjedt, de herpesz is lehet. Senki nem tudott semmit csak hogy lesz. Volt nem mentem el, most biztos egy rohadt globalista köcsög vagyok itt a bölcsészhallgatók szemében mert ők még balett előadásra is vettek jegyet. Van olyan múzeum ami jó de 90% ban arról szól mind, hogy ki mit tudott régen összelopni. Legjobbak szerintem a falumúzeumok otthon, ott átjön, hogy itt volt disznóvágás, dínom dánom, pálinka, keresztelő, hajanilg ultizás, meg akkoriban még tudtak kenyeret sütni. Az oroszok kenyere maga az óborzalom, 2 nap után ellepi a penész az egészet azt baszhatom. A zsemle olyan mintha fonottkalácsot ennék. Gulyáshoz furcsa volt.

Óra után lennvoltunk a kocsmában mondván, hogy nekünk jár egy sör Devronnal. Erre megjön a kis tenyeres talpas buzi francia, meg a kis pajtása. Ó mondom már csak te hiányoztál mint repülőn a csőbomba. Sebaj nem beszél mert nem tud. Egyszercsak a török szekció elkezdett beszélni Örményország és Törökország viszonyáról angolul. Félfüllel követtem. Erre ez a két szellemi sírkő bekapcsolódott a beszélgetésbe, juj mondom ez izgi lesz. Nem foglalok állást, de ha valamit nem tudsz bazmeg akkor minek szólsz közbe, főleg úgy ha nem tudod magad kifejezni egy adott idegen nyelven. Kispajtás benyögött egy durvát amit durván félreértettek, azt csúnyán néztek eléggé. Na sebaj bevertük a sört és megegyeztünk, hogy a franciák hülyék. I won't go in bar yesterday. Fuck the fuckin fuckers. Szegénynek az agya olyan sima lehet mint egy lepolírozott étkezőasztal.

A magyar szekció elment ma balett előadásra. Gondolom itt kultúrális feljődésüket próbálják elősegíteni, bár nem tudom milyen sikerrel. Én ezt a lépést kihagytam, nincs szükségem rá, nem érdekel, szarok a farmra. Most meg rákkendroll vaze.

Moszkvában lehull a hó
Hej, hull a hó!
Hej, hull a hó!
Teátrumba vonul a kommandó
Megy a kommandó
Az orosz kommandó
Kaukázusi krétakör
Vagy művelődik, vagy öldököl!

Bertold Brechttel
Vagy a csecsenekkel
Valami gáz van
A színházban

Az előadás itt túl durva
Hej, túl durva!
Nagyon durva!
Ez az eurázsiai kultúra
Hej, kultúra!
Magas kultúra!
Kaukázusi krétakör
Megmentünk, hogy megdögölj!

Bertold Brechttel
Vagy a csecsenekkel
Valami gáz van
A színházban

Moszkvában lehull a hó
Hej, hull a hó!
Hej, hull a hó!
Csak a dolgát végzi a kommandó
Megy a kommandó
Az orosz kommandó
Kaukázusi krétakör
Vagy művelődik, vagy öldököl!

Bertold Brechttel
Vagy a csecsenekkel
Valami gáz van
A színházban(2x)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://navigator.blog.hu/api/trackback/id/tr49953767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

agresszív harcimalac 2009.02.20. 08:09:27

nocsak, szép szám.:)
oszt ez a valódi CD borító?

manaus · http://navigator.blog.hu 2009.02.20. 15:25:00

nem ezt találtam, valami fotosop, a zene meg Hétköznapi Csalódások
süti beállítások módosítása
Sebestyén Gergely profilja
Sebestyén Gergely Facebook profilja
Create Your Badge